Maarten uit Enschede wint 550.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Maarten uit Enschede is de gelukkige winnaar van 550.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Een wel heel bijzondere uitzending, want – zo bleek aan het einde van het spel – de 5 miljoen euro zat in deze laatste show van het seizoen in koffer 12; het koffernummer waarmee Maarten het ‘Gouden Koffer Spel’ speelde. Vier keer eerder gebeurde het in 20 jaar Miljoenenjacht dat de finalist speelde met de koffer met 5 miljoen euro. Maarten was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 7522 uitgenodigd in de studio.

maartenuitenschedewint550.000eurobijtv-showmiljoenenjacht.jpg
Maarten uit Enschede wint 550.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht Foto: Roy Beusker

 

Het was zijn vrouw Barbara die opperde voor koffer 12 te kiezen, mócht het zover komen, zo vertelt Maarten tijdens de show. Dat bleek een uitstekende keuze. Het ‘Gouden Koffer Spel’ speelde Maarten voorspoedig en hoewel hij niet doorspeelde tot het einde, wist hij de bank wel zover te krijgen ruim een half miljoen euro voor zijn koffer te bieden.

Maarten is blij verrast: “Ik word heel binnenkort vader van ons derde kindje en we hebben net een huis gekocht. Met dit bedrag kunnen we alle kanten op. Wellicht kunnen we de hypotheek iets verlagen en een schuur bouwen staat ook nog op onze verlanglijst.”

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
Net als vorig jaar is ook in dit seizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer