Wiebe en Tineke uit Texelse Den Burg zondagavond door Winston verrast met 214.000 euro

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Wiebe en Tineke uit Den Burg op Texel. Winston Gerschtanowitz mocht ze verrassen met maar liefst 214.000 euro! Wiebe nam een cheque van 107.000 euro in ontvangst omdat studiowinnaar Yvonne uit Eindhoven dit bedrag won in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht. Omdat ze de enige deelnemers zijn in postcode 1791LG en meespelen met meerdere loten, winnen ze ook de 107.000 euro die over de postcode wordt verdeeld.

Het was aardedonker toen Winston met zijn zaklamp tussen weilanden en schapen door naar het huis van de thuiswinnaars liep. Wiebe opende de deur en had hem al op televisie bij zijn huis gezien. Hij kijkt samen met zijn vrouw Tineke altijd naar Miljoenenjacht. Even later neemt hij twee cheques in ontvangst: "Dit is toch echt super! We spelen al jaren mee en zeiden altijd: hier komen ze toch nooit. Dit komt voor ons ontzettend goed uit!" Er wordt nog even feest gevierd op Texel, maar Winston moet straks wel weer terug naar het vasteland.

Unieke uitreiking op Texel
Het bedrag dat door de kandidaat in de studio van Miljoenenjacht is gewonnen gaat ook naar een deelnemer van de Postcode Loterij ergens in Nederland. Daarnaast wordt datzelfde bedrag nog eens verdeeld over de deelnemers die meespelen met die winnende postcode. Omdat Wiebe in totaal met drie loten meespeelt en er geen andere mensen in de postcode meespelen, ontvangt hij daarom nóg eens 107.000 euro.

Over Postcode Loterij Miljoenenjacht
In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden vijfhonderd deelnemers van de Postcode Loterij uit tien Nederlandse wijken om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Diegene maakt met dit spel kans om een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro te winnen. 

Tineke-en-Wiebe-thuiswinnaars-Miljoenenjacht.jpg
Tineke en Wiebe thuiswinnaars Miljoenenjacht
Winston-met-cheques-bij-Tineke-en-Wiebe.jpg
Winston met cheques bij Tineke en Wiebe