SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro valt in Amsterdam-Centrum

Een grote verrassing voor 22 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1018 BB (straat: Laagte Kadijk) in Amsterdam. Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull reikte de cheques – op gepaste afstand – uit.

manuelaontvangteenchequevan33.333eurovanpostcodeloterij-ambassadeurquintytrustfull.jpg
Manuela ontvangt een cheque van 33.333 euro van Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

 

De 22 deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 33.333 euro tot 100.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Chris wint 66.666 euro en reageert blij verrast: "We denken aan een kleine verbouwing, een nieuw tapijt en opnieuw schilderen. Nou, dat kan nu!"

Aafje wordt verrast met een cheque van 33.333 euro. Zij weet wel raad met haar geldprijs: "Ik wil graag een nieuwe elektrische auto kopen. De auto die ik nu heb is te klein. Met een grotere auto kunnen mijn hond en ik lekker op reis samen!"

Ook Manuela wordt verrast met een cheque van 33.333 euro: "Ik word bijna 60 dus ik denk dat ik een mooi cadeau voor mezelf ga kopen!"

 

Aafje ontvangt een cheque van 33.333 euro van Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer