PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro valt in Heemskerk

Op nieuwjaarsdag kan de champagne nog een keer open voor iedereen die in de Postcode Loterij meespeelt met postcode 1961 GB in Heemskerk. Op die postcode is namelijk de PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro gevallen. Dit nieuws werd zojuist door Postcode Loterij-ambassadeurs Caroline Tensen en Quinty Trustfull bekendgemaakt in het programma ‘RTL Boulevard’ bij RTL 4.

De deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met de volledige winnende postcode 1961 GB zijn de grootste prijswinnaars. Hoeveel iedere deelnemer wint, is afhankelijk van het aantal Kanjerpunten dat door diegene in 2022 werd gespaard. Beelden van de feestelijke uitreiking zijn vanavond vanaf 20.00 uur te zien in het programma ‘Beat The Champions VIPS’ bij RTL 4.

Buurtgenoten Heemskerk verdelen 29,45 miljoen euro
De andere helft van de PostcodeKanjer gaat naar alle deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode 1961. Wat zij hebben gewonnen blijft nog even spannend en wordt aanstaande vrijdag 6 januari op het wijkfeest bekendgemaakt. Het wijkfeest wordt ergens in Heemskerk georganiseerd. Alle winnaars krijgen persoonlijk bericht en de gewonnen bedragen worden in januari uitbetaald.

Nog meer prijzen in het nieuwe jaar
In heel Nederland wordt vandaag op een gelukkige start van het nieuwe jaar geproost. De Postcode Loterij maakte vanmiddag 25 winnende postcodes bekend die ieder een ton met elkaar verdelen. In de periode tot en met 6 januari winnen nog eens 60 postcodes een ton. Met een totale prijzenpot van 425,9 miljoen euro aan prijzen en cadeaus zijn er in 2023 elke maand 60.000 winnende postcodes.

Caroline en Quinty in Heemskerk.jpeg
Postcode Loterij-ambassadeurs Caroline Tensen en Quinty Trustfull in Heemskerk