Inwoners van Amstelveen winnen samen 162.500 euro bij Postcode Loterij

Mooi nieuws voor vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1186 RS (straat: Logger) in Amstelveen. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars afgelopen maandag met de cheques. Minder dan een jaar geleden viel er ook al een grote prijs van de Postcode Loterij in Amstelveen. Toen verdeelden de winnaars van postcode 1187 AL 1 miljoen euro.

foto1svetlanaennico (1).jpg
Svetlana en Nico nemen PostcodeStraatprijs-cheque van 12.500 euro in ontvangst en winnen ook de auto. Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

 

De volgende bedragen zijn gewonnen:

  • 50.000 euro (2 winnaars)
  • 25.000 euro (2 winnaars)
  • 12.500 euro (1 winnaar)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.  

Svetlana wint 12.500 euro én de auto. Ze is verloofd met Nico: “Nu kunnen we met de prijs een mooi feestje geven! En we wilden al een auto kopen, maar nu winnen we hem! Super!”

Sahim wint 50.000 euro: “Dit is fantastisch. Met dit bedrag kan ik mijn huis renoveren en een mooie reis zou ook heerlijk zijn.”

Uitreiking te zien op tv
De uitreiking aan de winnaars van Amstelveen is op 20 november vanaf 21.35 uur te zien in ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’ bij RTL 4.

PostcodeStraatprijs 
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt. 

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer