Inwoners Purmerend winnen samen 387.500 euro bij Postcode Loterij

Mooi nieuws voor zestien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1441 PG (straat: Brunelhof). Op hun postcode is de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste onlangs de gelukkige winnaars.

postcodeloterij-ambassadeurgastonstarreveldmetdepostcodestraatprijs-cheque-2.jpg
Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

 

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (7 aDe volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (12 winnaars)
- 12.500 euro (3 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Jannie wint 25.000 euro: “Ik wil dolgraag een andere caravan kopen. Dan ga ik samen met mijn zusje naar Spanje!”

Linda wint ook 25.000 euro en heeft genoeg wensen: “Ik zou wel willen reizen, verbouwen of misschien wel een ander huis!”

PostcodeStraatprijs
In juli gaat Gaston op pad om 10 dagen lang élke dag PostcodeStraatprijzen uit te reiken tijdens de Straatprijs 10-daagse. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking aan de winnaars uit Purmerend is op zondag 8 augustus te zien in ‘Postcode Loterij De Winnaars’ bij RTL 4. Het programma start om 23.15 uur.winnaars)

Mathilde haar dag kan niet meer stuk: “Ik heb vandaag mijn huis verkocht en nu hoor ik óók nog eens dat ik de Straatprijs van 25.000 euro én de auto win. Ongelofelijk! Ik ga in ieder geval een reis naar Thailand maken aan het eind van het jaar!”

Veri en Maxime ontvangen ook 25.000 euro: “Ik ga een jacuzzi kopen. Dat is mijn grote droom! Die zet ik in de tuin. Heerlijk!”

Nico en Anja: “Met deze 25.000 euro gaan we in ieder geval de voortuin aanpakken!”

Wat gaat u doen met de Straatprijs van 25.000 euro?
De meeste winnaars (bijna 60%) van een PostcodeStraatprijs helpen een ander met het prijzengeld. Dat blijkt uit onderzoek van de Postcode Loterij onder 378 winnaars van de PostcodeStraatprijs van de afgelopen twee jaar. 38% verbouwde iets aan het huis. De badkamer is bij 18% favoriet, de keuken bij 16% en het verduurzamen van de woning bij 15%. Slechts 10% boekte een vakantie. Ook zonnepanelen, een camper, studie van de kinderen en vervroegd pensioen worden genoemd als eerste uitgaven na het winnen van de prijs.

PostcodeStraatprijs
In juli gaat Gaston weer op pad om 10 dagen lang élke dag PostcodeStraatprijzen uit te reiken tijdens de Straatprijs 10-daagse. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Tijdens de Straatprijs 10-daagse zal er ook 10 keer een gloednieuwe auto verloot worden onder de winnaars. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer