Gouden Bel levert Corrie uit Noord-Scharwoude 50.000 euro op bij Miljoenenjacht 

Corrie uit Noord-Scharwoude is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Corrie met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 26 en won daarmee 50.000 euro. Corrie was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1723 in de studio aanwezig. 

Corrie weet nog niet wat ze met dit bedrag gaat doen. Ze reageert verrast op het winnen van de prijs: "Prachtig, wat geweldig. Dit is helemaal te gek!"

De Gouden Bel
De kandidaat met ‘De Gouden Bel’ kiest tijdens het finalespel voor een koffer door vóór het openen van de koffer te bellen. Hij of zij krijgt die mogelijkheid bij de eerste 11 koffers. Dan wint hij of zij het bedrag dat op de cheque in de koffer staat, tot maximaal 50.000 euro. Belt de kandidaat met ‘De Gouden Bel’ voor de koffer met 5 miljoen euro? Dan wint hij of zij 100.000 euro.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Amsterdam
Een inwoner uit Amsterdam speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 449.000 euro.

Over Postcode Loterij Miljoenenjacht
In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden vijfhonderd deelnemers van de Postcode Loterij uit tien Nederlandse wijken om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Diegene maakt met dit spel kans om een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro te winnen.

Volgende week wordt de laatste aflevering van Miljoenenjacht van dit seizoen uitgezonden. Op zondag 16 oktober te zien vanaf 19.55 uur bij SBS6. 

Corrie-uit-Noord-Scharwoude-wint-50.000-euro-in-Miljoenenjacht.jpg
Corrie uit Noord-Scharwoude wint 50.000 euro in Miljoenenjacht