Feest in Uitgeest: Miljoenenprijs van Postcode Loterij valt in Noord-Hollands dorp!

Een feestelijke zomeravond voor deelnemers van de Postcode Loterij in Uitgeest. Vanaf vanmorgen stond bij het gemeentehuis een klok die aftelde tot 18.00 uur. Honderden inwoners kwamen eind van de middag naar het plein om daar van Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld te horen waar de Miljoenenprijs in hun dorp was gevallen. Een grote verrassing voor het plein vol winnaars!

In totaal wordt er 4 miljoen euro verdeeld in Uitgeest. De vijftien winnaars die meespelen met de volledige postcode (1911ED) zijn de grootste winnaars. Deze geluksvogels verdelen met elkaar de helft van de Miljoenenprijs (2 miljoen euro). Zij winnen bedragen van 102.564 euro tot 256.410 euro.

Ook buurtgenoten vallen in de prijzen

De andere 2 miljoen euro gaat naar deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode (1911). Zij winnen een bedrag van 544 euro per lot met het maximaal aantal gespaarde Kanjerpunten.

Verdeling van de prijs
Hoeveel iedere winnende deelnemer wint is afhankelijk van het aantal loten dat de winnaar heeft en het aantal verkochte loten in de wijk. De verdeling gebeurt op basis van Kanjerpunten. Hoe langer een lot meespeelt in 2022, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter het aandeel in de prijs. Voor deze prijs hebben deelnemers maximaal 80 Kanjerpunten per lot kunnen sparen.

Uitreiking op tv
De uitreiking aan de winnaars in Uitgeest is te zien in: Postcode Loterij De Winnaars op zondag 14 augustus om 20.30 uur op SBS6.

Quotes:

Wil neemt een cheque van 205.128 euro in ontvangst: "Ik zat net snijboontjes te eten toen dit mooie nieuws mij bereikte. Ongelooflijk, wat een bedrag! Mijn kinderen hebben net een huis gekocht dus dit komt goed van pas."

Roxanne reageert enthousiast wanneer ze haar cheque in ontvangst neemt: ‘’Ik zat een kwartier geleden nog op de camping toen mijn vriendinnen me belden dat mijn postcode had gewonnen. Ik voelde de hele dag al dat er iets moois mijn kant op zou komen. Deze prijs ga ik gebruiken voor een lang uitgestelde verbouwing."

1-Groepsfoto van winnaars in Uitgeest.jpg
Groepsfoto van winnaars in Uitgeest | Roy Beusker / Amy van Leiden
2-Roxanne krijgt een cheque van Gaston Starreveld.jpg
Roxanne krijgt een cheque van Gaston Starreveld | Roy Beusker / Amy van Leiden
3-Wil met haar cheque van 205.128 euro.jpg
Wil met haar cheque van 205.128 euro | Roy Beusker / Amy van Leiden
4-Plein vol winnaars in Uitgeest.jpg
Plein vol winnaars in Uitgeest | Roy Beusker / Amy van Leiden

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer