Annemarie uit Aalsmeer wint 182.500 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Annemarie (52) uit Aalsmeer is de gelukkige winnaar van 182.500 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ die zojuist werd uitgezonden. Nadat Annemarie 49 kandidaten wist weg te spelen, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Annemarie was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 1431 in de studio aanwezig.

annemarieuitaalsmeerwint182.500eurobijtv-showmiljoenenjacht.jpg
Annemarie uit Aalsmeer wint 182.500 euro bij tv-show Miljoenenjacht Foto: Roy Beusker Fotografie

 

Annemarie, bedrijfsarts en moeder van drie kinderen, is samen met haar buurvrouw Irma naar de studio gekomen. Annemarie besluit de finale te spelen met koffer 11: “Ik had er over nagedacht, maar ik heb uiteindelijk alles op mijn intuïtie gedaan.” En die intuïtie zorgde ervoor dat Annemarie fluitend de eerste rondes van het 'Gouden Koffer Spel' door kwam. Het ene na het andere lage bedrag vloog eruit. Linda de Mol noemde het zelfs een 'droomscenario'. Na het derde bod (van 197.000 euro) lijkt het tij te keren. Annemarie haalt de hoge bedragen eruit, maar toont lef en blijft gestaag doorspelen. Uiteindelijk besluit ze bij een bod van 182.500 euro op de rode knop te drukken.

Op de vraag of Annemarie nog dromen heeft, antwoordt zij: “Naast mijn werk als bedrijfsarts ben ik begonnen met een nieuwe studie. De studie is behoorlijk prijzig, dus het geld komt goed van pas. Ook droom ik ervan een eigen praktijk te beginnen.” Maar dat is niet Annemarie’s enige droom: “Ik wil ergens in Nederland een stukje land kopen met een aantal mensen. Het lijkt me geweldig om daar dan iets te verbouwen en er in de vakanties te barbecueën met vrienden en familie. Je kunt het eigenlijk zien als een soort mini-festivalterrein.”

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden per vak vijf deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 10 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer