1 miljoen euro van de Postcode Loterij valt in Wieringerwaard

Een grote verrassing voor tien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1766 JM (straat: Iepenlaan) in Wieringerwaard. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste onlangs de gelukkige winnaars met de cheques. 

jessicaenjohanontvangenchequevan66.666eurovanpostcodeloterij-ambassadeurgastonstarreveld.jpg
Jessica en Johan ontvangen cheque van 66.666 euro van Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

De tien deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 66.666 euro tot 266.666 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Edwin wordt verrast met een cheque van 266.666 euro. Hij weet wel raad met zijn geldprijs: "Ik wil graag een nieuwe keuken, een deel van mijn huis afbetalen en een reisje maken. En misschien ook een nieuwe auto!"

Leontine wint 133.333 euro en reageert blij verrast: "Ik wil een nieuwe badkamer met bubbelbad en een nieuw toilet. Dat moet hiermee wel lukken."

Jessica en Johan nemen een cheque van 66.666 euro in ontvangst. Jessica reageert enthousiast: "We kunnen nu een seizoensplek op de camping kopen en leuke dingen doen met de kinderen! Dat is meer dan welkom na dit pittige jaar."

Uitreiking op televisie
De uitreiking aan de winnaars van Wieringerwaard is vanavond te zien in 'The Masked Singer Oud & Nieuw Special' om 20.30 bij RTL 4.

Onderweg naar PostcodeKanjer van 56,7 miljoen euro
De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de wekelijkse Miljoenennacht. Van 7 oktober tot en met 27 december zet de Postcode Loterij hiermee koers naar 1 januari 2022 (hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 56,7 miljoen valt). De uitreiking in Wieringerwaard was de afsluiter van de wekelijkse Miljoenennachten.

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer