Yvonne uit Eindhoven wint 107.000 euro in seizoensafsluiter Miljoenenjacht

In de laatste aflevering van dit seizoen is Yvonne uit Eindhoven de gelukkige winnaar van 107.000 euro geworden. Postcode Loterij Miljoenenjacht werd zojuist uitgezonden bij SBS6. Nadat Yvonne alle kandidaten wist weg te spelen, speelde zij het zenuwslopende finalespel met koffer 21 en won dit geldbedrag. Yvonne was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5614 uitgenodigd in de studio.

Yvonne is werkzaam als verpleegkundige en heeft twee dochters en een zoon. Dromen doet ze van een bed & breakfast in Portugal en ze is samen met haar dochter Bente naar de studio gekomen. Na een paar rondes krijgt ze een bod van 166.000 euro. Daarna haalt ze de koffer met de 5 miljoen uit het spel en zakt het bod naar 66.000 euro. Moedig speelt ze door en sluit uiteindelijk een deal met de bank voor 107.000 euro.

Yvonne is blij met dit bedrag: "We zijn met de trein gekomen omdat de auto niet goed werkt. Een nieuwe auto gaat er komen! Ik kan een deel van de hypotheek aflossen en misschien een mooie reis met de kinderen maken."

Nog meer geluk in Eindhoven
Ingrid uit Eindhoven wint in Miljoenenjacht een geldprijs van 7.500 euro. Ze werd door dit nieuws verrast en op de vraag wat ze met het geld gaat doen antwoordde ze: "Ik kan uitkiezen wie ik er blij mee kan maken. Dank je wel." Ook Yvette uit Eindhoven ging met een mooie prijs naar huis. Vlak voor de halve finale won zij 3.000 euro in de vragenronde aan de desk.

Over Postcode Loterij Miljoenenjacht
In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden vijfhonderd deelnemers van de Postcode Loterij uit tien Nederlandse wijken om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Diegene maakt met dit spel kans om een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro te winnen.

Finalist-Yvonne-wint-107.000-euro-in-Miljoenenjacht.jpg
Finalist Yvonne wint 107.000 euro in Miljoenenjacht