Ronald uit Bergen op Zoom wint splinternieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

Ronald (38) uit Bergen op Zoom is de gelukkige winnaar van een splinternieuwe auto in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Ronald won de auto nadat hij in de eerste ronde van het spel besloot om geen plaats te nemen aan de desk in de volgende ronde. In plaats daarvan koos Ronald ervoor om een koffer open te maken. Ronald koos voor koffernummer 2 en dat bleek een goede keuze: in deze koffer bleek een gloednieuwe auto te zitten. Ook vakgenoot Gon (70) ging met een prijs naar huis. Linda de Mol maakte bekend dat Gon met een bedrag van 2.500 euro naar huis ging nadat een andere deelnemer – Nico uit Steenwijk – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Ronald en Gon waren samen met 3 wijkgenoten uit postcodegebied 4615 in de studio aanwezig.

ronalduitbergenopzoomwintsplinternieuweautobijtv-showmiljoenenjacht.jpg
Ronald uit Bergen op Zoom wint splinternieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht Foto: Roy Beusker

 

Ronald gooit zijn handen in de lucht als hij hoort dat hij de winnaar is van een splinternieuwe auto. Hij reageert enthousiast: “Geweldig!”

Hoofdprijs gaat naar inwoner Steenwijk
Een inwoner van Steenwijk speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 104.000 euro.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden per vak vijf deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Kanjerprijs van 10 miljoen euro valt in Nuenen
In de laatste uitzending van dit najaar seizoen van Miljoenenjacht was te zien hoe Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz inwoners van Nuenen verraste met de Kanjerprijs van 10 miljoen euro.

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer