René uit Almkerk zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 182.500 euro

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor René (48) uit Almkerk. Winston Gerschtanowitz mocht René verrassen met 182.500 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Annemarie uit Aalsmeer won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment was live bij SBS6 te zien.

reneacuteuitalmkerkzondagavonddoorwinstongerschtanowitzverrastmet182.500euro.jpg
René uit Almkerk zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 182.500 euro

René werd samen met zijn zoon Tim door Winston verrast. Op de vraag of René nog wensen heeft antwoordt hij: "Een nieuwe auto voor mijn vrouw!" Als Winston het bedrag van 182.500 euro op de cheque schrijft, gaat René uit zijn dak: "Dit is fantastisch! Ik kan het niet bevatten."

Ook buren uit Almkerk winnen mee
René ontvangt dit geldbedrag omdat Annemarie uit Aalsmeer dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. René uit Almkerk was deze keer de gelukkige. En hij laat zijn buren mee winnen. Iedereen die met postcode 4286 ET (Sportlaan) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit 22 inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 5.703 euro tot 39.921 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ 
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden per vak vijf deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 10 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer