PostcodeStraatprijs van 187.500 euro valt in Willemstad

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Maria (67) uit Luyksgestel. Winston Gerschtanowitz mocht Maria verrassen met 347.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar John uit Haaksbergen won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment, dat dit seizoen via een videogesprek verloopt, was live bij SBS6 te zien.

ilonaenjouryuitwillemstadwordenverrastmeteenchequevan25.000eurovandepostcodeloterij.jpg
Ilona en Joury uit Willemstad worden verrast met een cheque van 25.000 euro van de Postcode Loterij Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 25.000 euro (7 winnaars)
- 12.500 euro (1 winnaar)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Willy wint 25.000 euro en reageert blij: “Ik heb altijd gezegd dat als ik ooit een prijs zou winnen, dat ik dan een nieuwe motor zou kopen. Die gaat er nu dus zeker komen!”

Ilona en Joury winnen 25.000 euro en weten wel raad met hun geldprijs: “We gaan de prijs gebruiken voor de bouw van een serre, een nieuwe computer en misschien nog een dakkapel!”

Straatprijs 10-daagse
In juli gaat Gaston tien dagen lang élke dag op pad om PostcodeStraatprijzen uit te reiken. De acht gelukkige winnaars uit Willemstad zijn tijdens deze Straatprijs 10-daagse verrast met hun prijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Tijdens de Straatprijs 10-daagse zal er ook tien keer een gloednieuwe auto verloot worden onder de winnaars. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.