Opnieuw geluk: Inwoners Nuenen winnen 1 miljoen euro bij de Postcode Loterij

Het jaar begint spetterend voor tien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5673 ND (straat: Van Rijckevorsellaan) in Nuenen. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de winnaars onlangs met de cheques. In oktober 2021 viel er ook al een grote prijs van de Postcode Loterij in Nuenen. Toen verdeelden twee winnaars (postcode 5672 PN) de Kanjerprijs van 10 miljoen euro.

helmaontvangtchequevan76.923eurovanpostcodeloterij-ambassadeurgastonstarreveld.jpg
Helma ontvangt cheque van 76.923 euro van Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

 

De tien deelnemers die nu meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 76.923 euro tot 153.846 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij. 

Ine wordt verrast met een cheque van 76.923 euro. Zij weet wel raad met haar geldprijs: “Ik wil graag mijn huis en tuin opknappen!”

Ook Helma neemt een cheque van 76.923 euro in ontvangst. Zij reageert blij verrast: “Ik wil samen met mijn dochters nog meer genieten van het leven. We hoeven nu minder na te denken.”

Geldprijzen uitgereikt door het hele land
Nieuwjaarsdag was voor veel Postcode Loterij-deelnemers door het hele land onvergetelijk. Op 1 januari 2022 maakte de Postcode Loterij bekend dat inwoners van Reuver de hoogste PostcodeKanjer ooit van 56,7 miljoen euro mochten verdelen. Daarnaast verdeelde de Loterij ook nog 60 tonnen door het hele land. De winnende postcodes zijn te vinden op www.postcodeloterij.nl. 

Iedere dag winnaars
Maar het feest is nog niet afgelopen! Het regent nog steeds prijzen bij de Postcode Loterij. Met een totale prijzenpot van 418,9 miljoen euro aan prijzen en cadeaus, worden in 2022 iedere dag winnaars bekendgemaakt. Deze week maakt de Loterij al zes dagen lang iedere dag een postcode bekend die een bedrag van 1 miljoen euro met elkaar verdeelt. Daarnaast verdelen deelnemers van winnende postcodes grote geldprijzen als de KoningsKanjer van 27,9 miljoen euro met elkaar.