Noud uit Rosmalen valt twee keer in de prijzen bij tv-show Miljoenenjacht

Noud uit Rosmalen viel dubbel in de prijzen in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Noud met een gloednieuwe auto naar huis ging nadat een andere deelnemer – Inge uit Hansweert – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Eerder in de aflevering beantwoordde Noud een vraag goed en koos hij voor een plaats aan de desk. Uiteindelijk won hij daar 3.000 euro. Noud was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 5242 in de studio aanwezig.

nouduitrosmalenwintsplinternieuweautoeacuten3.000eurobijtv-showmiljoenenjacht-2.jpg
Noud uit Rosmalen wint splinternieuwe auto én 3.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht Foto: Roy Beusker

 

Noud is compleet overdonderd als hij hoort dat hij met een splinternieuwe auto naar huis gaat: “Ongelofelijk! De kleur is heel mooi.”

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden per vak vijf deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Musselkanaal
Een inwoner uit Musselkanaal speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 287.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 10 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.