Maria uit Luyksgestel zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 347.000 euro

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Maria (67) uit Luyksgestel. Winston Gerschtanowitz mocht Maria verrassen met 347.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar John uit Haaksbergen won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment, dat dit seizoen via een videogesprek verloopt, was live bij SBS6 te zien.

mariaenjanuitluyksgestelzondagavonddoorpostcodeloterij-ambassadeurwinstongerschtanowitzverrastmet347.000euro (1).jpg
Maria en Jan uit Luyksgestel zondagavond door Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz verrast met 347.000 euro

Maria werd samen met haar man Jan via een videogesprek verrast door Winston. Het echtpaar had de finale van Miljoenenjacht niet gekeken en hielden elkaar stevig vast toen Winston het bedrag van 347.000 euro op de cheque schreef. Maria en Jan reageerden compleet overdonderd en hielden het niet droog: "Het is niet waar! We willen heel graag de kinderen iets geven. We zijn er heel gelukkig mee." 

Ook buren uit Luyksgestel winnen mee 
Maria ontvangt dit geldbedrag omdat John uit Haaksbergen dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Maria uit Luyksgestel was deze keer de gelukkige. En zij laat haar buren mee winnen. Iedereen die met postcode 5575 AC (straat: Kerkewei) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit zeventien inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 19.277 euro tot 38.555 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij. 

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’  
Net als vorig jaar is ook in dit seizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.  

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6. 

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer