Marc uit Eindhoven zondagavond uit bed gebeld door Winston Gerschtanowitz

Een geweldige verrassing voor Marc uit Eindhoven. Hij lag al in bed toen zondagavond bij hem werd aangebeld. Winston Gerschtanowitz stond voor de deur en mocht hem verrassen met maar liefst 147.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Peter uit Aarlanderveen won tijdens de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Hij en zijn vrouw Esther spelen al een aantal jaren mee met de Postcode Loterij. Ze hebben een mooie bestemming voor het geld: "Geweldig, daar willen we ons bed wel voor uit komen! We hebben een grote wens en dat is om uiteindelijk in Schotland te gaan wonen."

Ook buren uit Eindhoven winnen mee
Marc ontvangt dit geldbedrag omdat Peter uit Aarlanderveen de prijs in de finale van Postcode Loterij Miljoenenjacht won. Een deelnemer van de Postcode Loterij wint hetzelfde bedrag thuis. Marc uit Eindhoven was deze keer de gelukkige en hij laat zijn buren mee winnen. Iedereen die met postcode 5627 CZ meespeelt met de Postcode Loterij verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit zes inwoners. Zij winnen allemaal een bedrag van 24.500 euro omdat zij allen met één lot meespelen in de Postcode Loterij.

Over Postcode Loterij Miljoenenjacht
In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden vijfhonderd deelnemers van de Postcode Loterij uit tien Nederlandse wijken om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Diegene maakt met dit spel kans om een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro te winnen.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is tot en met zondag 16 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6.

Marc-uit-Eindhoven-wint-147.000-euro-in-Miljoenenjacht.jpeg
Marc uit Eindhoven wint 147.000 euro in Miljoenenjacht