Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Manon reageert dolblij en weet al wat ze met het geld gaat doen: "Wat aanpassingen in huis, meubels, kleding én een mooie reis!"

Hoofdprijs gaat naar inwoner Aarlanderveen
Een inwoner uit Aarlanderveen speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 147.000 euro.

Over Postcode Loterij Miljoenenjacht
In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden vijfhonderd deelnemers van de Postcode Loterij uit tien Nederlandse wijken om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Diegene maakt met dit spel kans om een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro te winnen.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is tot en met zondag 16 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6.

Manon-uit-Loon-op-Zand-wint-28.000-euro-in-Miljoenenjacht.jpg
Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro in Miljoenenjacht