Kees uit Oss wint splinternieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

Kees (59) uit Oss is de gelukkige winnaar van een splinternieuwe auto in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Kees met de prijs naar huis ging nadat een andere deelnemer – Nelly uit Zwijndrecht – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Kees was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 5345 in de studio aanwezig.  

keesuitosswintsplinternieuweautobijtv-showmiljoenenjacht..jpg
Kees uit Oss wint splinternieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht. Foto: Roy Beusker Fotografie

 

Kees springt uit zijn stoel van blijdschap als hij hoort dat hij met een splinternieuwe auto naar huis gaat. Hij gooit zijn handen in de lucht: “Ongelofelijk! Ik ben hier heel blij mee. Oss gaat los!”

Hoofdprijs gaat naar inwoner Zwijndrecht
Kees ging met de splinternieuwe auto naar huis nadat Nelly uit Zwijndrecht de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Uiteindelijk speelde Nelly uit Zwijndrecht in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 433.000 euro.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden per vak vijf deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 10 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.