Inwoners Tilburg winnen samen 350.000 euro bij de Postcode Loterij

Goed nieuws voor tien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5046NH (straat: Tongerlose Hoefstraat) in Tilburg. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars woensdag 6 juli met de cheques.

De volgende bedragen zijn gewonnen:

- 50.000 euro (4 winnaars)
- 25.000 euro (6 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Sjannie en Sanne winnen 50.000 euro en een nieuwe auto: ''Wat een mooie prijs! We willen heel graag naar Antarctica toe en met dit bedrag kunnen we die droom eindelijk waarmaken."

Ook Hulya heeft 50.000 euro gewonnen. Ze reageerde geëmotioneerd: ''We kunnen dit bedrag zo goed gebruiken, ons hele huis wordt namelijk verbouwd. We hebben wat tegenslagen gehad en dit bedrag geeft ons weer een steuntje in de rug!"

Uitreiking te zien op tv

De uitreiking aan de winnaars uit Tilburg is op 24 juli vanaf 20.30 uur te zien in ‘Het Beste Antwoord’ bij SBS6.

Sjannie en Sanne verrast door Nationale Postcode Loterij-ambassadeur Gaston met cheque van 50.000 euro.jpg
Sjannie en Sanne verrast door Nationale Postcode Loterij-ambassadeur Gaston met cheque van 50.000 euro | Jurgen Jacob Lodder
Hulya verrast door Nationale Postcode Loterij-ambassadeur Gaston met cheque van 50.000 euro.jpg
Hulya verrast door Nationale Postcode Loterij-ambassadeur Gaston met cheque van 50.000 euro | Jurgen Jacob Lodder
Winnaars van de PostcodeStraatprijs uit Tilburg.jpg
Winnaars van de Nationale Postcode Loterij Straatprijs uit Tilburg | Jurgen Jacob Lodder

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer