Inwoners van Gemert winnen samen 350.000 euro bij Postcode Loterij

Mooi nieuws voor elf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5422 AZ (straat: Elzent) in Gemert. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars afgelopen dinsdag met de cheques.

foto1-jaapenanet.jpg
Jaap en Anet uit Gemert nemen PostcodeStraatprijs-cheque van 25.000 euro in ontvangst Fotocredits: Roy Beusker

De volgende bedragen zijn gewonnen:

  • 75.000 euro (1 winnaar)
  • 50.000 euro (1 winnaar)
  • 25.000 euro (9 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.  

Jaap en Anet winnen 25.000 euro: “Jaap is bijna jarig, dus dit is wel een heel mooi verjaardagscadeau! Dat we dit nog mogen meemaken! Misschien komt er wel een andere auto, onze auto is toe aan vervanging.”

Lianne win 25.000 euro én de auto: “Is het echt waar? Ongelofelijk! Met de 25.000 euro ga ik in ieder geval een leuke reis maken met de kinderen en mijn man. Even lekker helemaal niks!”

Judith en Barry mogen een cheque van 50.000 euro in ontvangst nemen: “Het zou fantastisch zijn als we volgend jaar met de 3 kinderen op vakantie kunnen naar de Caraïbische Eilanden.”

Uitreiking te zien op tv
De uitreiking aan de winnaars van Gemert is op 4 december vanaf 21.35 uur te zien in ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’ bij RTL 4.

PostcodeStraatprijs 
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt. 

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer