Inwoners Schijndel winnen 1 miljoen euro bij de Postcode Loterij

Het jaar begint spetterend voor elf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5481 EE (straat: Boschweg) in Schijndel. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull verraste de winnaars onlangs met de cheques. Op nieuwjaarsdag vielen er ook al inwoners van Schijndel in de prijzen bij de Postcode Loterij. Toen viel er een ton op postcode 5481 VD. 

marcusenellenontvangenchequevan181.818eurovanpostcodeloterij-ambassadeurquintytrustfull.jpg
Marcus en Ellen ontvangen cheque van 181.818 euro van Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

 

De elf deelnemers die nu meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 45.454 euro tot 227.272 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij. 

Sjon en Carla worden verrast met een cheque van 90.909 euro. Ze hebben in ieder geval één wens: “We willen graag een leuk vakantiehuis in Spanje!”

Marcus en Ellen nemen een cheque van 181.818 euro in ontvangst. Zij weten wel raad met hun geldprijs: “We willen graag een camper kopen!”

Geldprijzen uitgereikt door het hele land 
Nieuwjaarsdag was voor veel Postcode Loterij-deelnemers door het hele land onvergetelijk. Op 1 januari 2022 maakte de Postcode Loterij bekend dat inwoners van Reuver de hoogste PostcodeKanjer ooit van 56,7 miljoen euro mochten verdelen. Daarnaast verdeelde de Loterij ook nog 60 tonnen door het hele land. De winnende postcodes zijn te vinden op www.postcodeloterij.nl. 

Iedere dag winnaars 
Maar het feest is nog niet afgelopen! Het regent nog steeds prijzen bij de Postcode Loterij. Met een totale prijzenpot van 418,9 miljoen euro aan prijzen en cadeaus, worden in 2022 iedere dag winnaars bekendgemaakt. Deze week maakt de Loterij al zes dagen lang iedere dag een postcode bekend die een bedrag van 1 miljoen euro met elkaar verdeelt. Daarnaast verdelen deelnemers van winnende postcodes grote geldprijzen als de KoningsKanjer van 27,9 miljoen euro met elkaar.