Inwoners Dinteloord winnen 1 miljoen euro in Postcode Loterij

Een grote verrassing voor elf inwoners van Dinteloord. Op postcode 4671 EE (Koningin Julianastraat) is de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de winnaars onlangs middels een videogesprek.

postcodeloterij-ambassadeurgastonstarreveldverrastwinnaarsmiddelseenvideogesprek.-2.jpeg
Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verrast winnaars middels een videogesprek

De elf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen variërend van 52.631 euro tot 210.526 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Hans werd verrast met een cheque van 210.526 euro: “Ik ben sprakeloos. Mijn vriendin woont in het Caribisch gebied en is daar bezig met het bouwen van een huisje. Deze prijs kunnen we daar goed voor gebruiken!”

Danny wint 52.631 euro en is compleet overdonderd: “Ik sta helemaal te trillen en kan het niet geloven! Wat een mooi begin van 2021. Ik ga met de prijs leuke dingen met mijn dochter doen.”

Ook Paul werd verrast met een cheque van 52.631 euro. Hij weet wel raad met zijn geldprijs: “Ik wil heel graag – als het weer kan – met mijn vrouw op droomreis naar de Malediven.”

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer