Andy uit Eindhoven wint 40.700 euro bij tv-show ‘Deal Or No Deal’

Andy uit Eindhoven is de gelukkige winnaar van 40.700 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Deal Or No Deal’ dat gisteren werd uitgezonden bij RTL 5. Andy speelde 40.700 euro bij elkaar.

 

Andy, vader van drie dochters, gaat het spel spelen voor een mooi doel: “Mijn middelste dochter heeft door medische redenen een eigen slaapkamer nodig. We willen daarom graag een extra kamer in ons huis realiseren.” Andy speelt de boxen weg met een briefje met nummers dat hij van zijn vrouw en dochters heeft gekregen. En dat bleek een goede strategie: Andy weet er uiteindelijk een bedrag van 40.700 euro uit te slepen. Hij reageert geroerd: “Mijn doel is bereikt.”

 Over ‘Postcode Loterij Deal Or No Deal’  
 In ‘Postcode Loterij Deal Or No Deal’ maken 24 deelnemers in de studio kans om geselecteerd te worden en plaats te mogen nemen naast Buddy Vedder. Iedere kandidaat heeft een eigen unieke box, met daarin een voor hun onbekend geldbedrag. Het is aan de speler om zoveel mogelijk boxen met lage bedragen weg te spelen. Nadat bekend is welk bedragen er zijn weggespeeld, biedt de bank een bedrag voor de box van de speler. De speler kan het bod van de bank accepteren en er met de ‘deal’ vandoor gaan, of ervoor kiezen door te spelen: ‘no deal.’

'Deal Or No Deal' ook thuis te spelen
 Naast het televisieprogramma kunnen spelers vanuit een luie stoel nu zelf ook iedere dag de beste deal maken door het spelen van het nieuwe loterijspel 'Deal Or No Deal' op www.dealornodeal.nl. Door het spel te spelen maken spelers kans om studiokandidaat te worden van het televisieprogramma Deal Or No Deal. En maken ze een betere deal dan de laatste studiokandidaat uit het televisieprogramma, dan maken ze ook kans om als Thuisfinallist het loterijspel voor echte bedragen tot wel 200.000 euro te spelen.  

Minimaal 40 procent van de inleg van spelers van het loterijspel ‘Deal Or No Deal’ gaat naar goededoelenorganisaties gesteund door de Postcode Loterij. Meer informatie over het spel ‘Deal Or No Deal’ kun je hier vinden.

‘Postcode Loterij Deal Or No Deal’ is iedere werkdag om 22.00 uur te zien bij RTL 5.