Maastrichtse Yvonne zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 149.000 euro

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Yvonne uit Maastricht. Winston Gerschtanowitz mocht haar verrassen met 149.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Pascal uit Breda won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment, dat dit seizoen via een videogesprek verloopt, was live bij SBS6 te zien.

Winston verraste Yvonne met het geweldige bedrag. Yvonne: “Dit is niet te geloven!”

 

Ook buren uit Maastricht winnen mee
Yvonne ontvangt dit geldbedrag omdat Pascal uit Breda dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Yvonne uit Maastricht was deze keer de gelukkige. En zij laat haar buren mee winnen. Iedereen die met postcode 6223 AK (Julianastraat) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit vijf inwoners. Zij winnen per lot een bedrag van 29.800 euro.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ 
Net als vorig jaar is ook in dit seizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen. 

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.