Inwoners Ysselsteyn winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro

Een grote verrassing voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5813 BB (Puttenweg) in Ysselsteyn. Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld reikte de cheques – op gepaste afstand – uit.

petraenricharduitysselsteynwinnen250.000eurobijdepostcodeloterij.jpg
Petra en Richard uit Ysselsteyn winnen 250.000 euro bij de Postcode Loterij Foto: Roy Beusker Fotografie

De vijf deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 125.000 euro tot 250.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Jos en Mariska worden verrast met een cheque van 250.000 euro. Zij reageren enthousiast: "We zijn bijna 25 jaar getrouwd dus we gaan een groot feest geven. Onze grote wens is om met de kinderen op safari te gaan in Zuid-Afrika. Dit kan nu!"

Ook Petra en Richard winnen 250.000 euro. Zij weten wel raad met hun geldprijs: "We hebben een boerderij dus een deel gaat het bedrijf in. En we gaan lekker op vakantie!"

Uitreiking televisie
De uitreiking in Ysselsteyn is op maandag 13 september te zien bij ‘Koffietijd’ op RTL 4.

 

josenmariskauitysselsteynwinnen250.000eurobijdepostcodeloterij.jpg
Jos en Mariska uit Ysselsteyn winnen 250.000 euro bij de Postcode Loterij Foto: Roy Beusker Fotografie

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer