Hans uit Linne wint 58.200 euro in tv-show Miljoenenjacht

Hans (40) uit Linne is de gelukkige winnaar van 58.200 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Tijdens de zenuwslopende halve finale, besloot hij het spel te verlaten. Door op de rode knop te drukken, verzekerde Hans zich van een bedrag van 58.200 euro. Eerder in het spel wist hij al een keukencheque ter waarde van 10.000 euro te bemachtigen. Hans was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 6067 in de studio aanwezig.

 

Hans is erg blij met zijn prijzen en reageert enthousiast: “Ik ga eerst een feestje geven! Dat kunnen we goed in Limburg. Verder ga ik nog rustig nadenken wat ik ermee ga doen.”

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden per vak vijf deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Zwijndrecht
Een inwoner uit Zwijndrecht speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 433.000 euro

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 10 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.