Inwoners Nijmegen winnen samen 350.000 euro bij de Postcode Loterij

Goed nieuws voor twaalf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 6543JA (straat: Godfried Bomansstraat). Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars op woensdag 3 augustus met de cheques.

De volgende bedragen zijn gewonnen:

- 50.000 euro (2 winnaars)
- 25.000 euro (10 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Johnny speelt mee met twee loten en wint 50.000 euro. Zijn vrouw Wilma speelt ook nog mee met een lot en wint 25.000 euro. Ze zijn dolblij met hun gewonnen prijs: “We hebben een eigen vishandel en daardoor kennen veel mensen in Nijmegen ons. Wat een geweldig bedrag hebben we gewonnen! Een deel is voor de kinderen en zelf gaan we op een mooie cruise.”

Ton en Bianca winnen 25.000 euro en een gloednieuwe BMW! Ze reageren enthousiast: "Onze droom was om ooit nog eens een wereldreis te maken. Daar kunnen we nu plannen voor gaan maken!”

Uitreiking te zien op tv
 

De uitreiking aan de winnaars uit Nijmegen is op zondag 7 augustus vanaf 23.10 uur te zien in ‘Postcode Loterij De Winnaars op RTL 4.

Wilma en Johnny met een cheque van 50.000 euro.jpg
Wilma en Johnny met een cheque van 50.000 euro | Roy Beusker
Ton en Bianca winnen 25.000 euro en een nieuwe auto.jpg
Ton en Bianca winnen 25.000 euro en een nieuwe auto | Roy Beusker
Gaston Starreveld samen met de winnaars van de PostcodeStraatprijs.jpg
Gaston Starreveld samen met de winnaars van de PostcodeStraatprijs | Roy Beusker

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer