Geert uit Dinxperlo zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 488.000 euro

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Geert uit Dinxperlo.  Winston Gerschtanowitz mocht hem verrassen met 488.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Bertha uit Ubbena won tijdens de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Geert werd zondagavond door Winston verrast toen hij naar Miljoenenjacht keek. Hij zag op tv dat de cameraploeg bij hem in de straat liep vlak voordat Winston bij hem aanbelde. Als hem gevraagd wordt wat hij met het geld gaat doen antwoordt hij: "Daar moet ik nog even over nadenken, ik heb nog geen flauw idee. We zijn erg gelukkig, maar dit is natuurlijk waanzinnig! Ik zit helemaal te trillen, ik denk dat de kinderen er ook blij mee zullen zijn."

Ook buren uit Dinxperlo winnen mee 
Geert ontvangt dit geldbedrag omdat Bertha uit Ubbena dit bedrag in de finale van Postcode Loterij Miljoenenjacht won. Een deelnemer van de Postcode Loterij wint hetzelfde bedrag thuis. Geert uit Dinxperlo was deze keer de gelukkige en hij laat zijn buren mee winnen. Iedereen die met postcode 7091VJ (De Hagen) meespeelt met de Postcode Loterij verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit tweeëndertig inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 12.200 euro tot 36.600 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij. 

Over Postcode Loterij Miljoenenjacht 
In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden vijfhonderd deelnemers van de Postcode Loterij uit tien Nederlandse wijken om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Diegene maakt met dit spel kans om een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro te winnen.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is tot en met zondag 16 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6. 

Geert-is-thuiswinnaar-van-Miljoenenjacht-en-wint-488.000-euro.jpeg
Geert is thuiswinnaar van Miljoenenjacht en wint 488.000 euro

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer