Online opzeggen gewijzigd

De deelnemer staat bij ons centraal. Klanttevredenheid heeft daarom onze hoogste prioriteit. Wij zijn continu bezig met het bekijken of onze werkwijze beter en simpeler kan.

Het aanmaken en het opzeggen van een lot moet makkelijk en veilig verlopen. We moeten er zeker van zijn dat het juiste lot wordt opgezegd.

Om dat te waarborgen, hebben we het wijzigen van een abonnement toegevoegd aan de persoonlijke omgeving van de deelnemer: Mijn Postcode Loterij. Deze pagina is met een persoonlijke inlog beveiligd. Na inloggen is het abonnement met twee simpele stappen opgezegd.

We zien dat deelnemers die willen opzeggen het opzegformulier net zo goed weten te vinden als in de situatie hiervoor. Het gebruiksgemak wordt gewaardeerd, horen we van onze deelnemers.

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer