Kanjertruck heeft oranjekoorts

De Kanjerkoorts begint dit jaar extra vroeg! De Postcode Loterij reikt dit jaar namelijk de eerste KoningsKanjer ooit uit: een nieuwe miljoenenprijs met een hoogte van 36,7 miljoen euro. Speciaal voor de KoningsKanjer is de welbekende Kanjertruck de hele maand april in een feestelijk jasje gestoken. Wáár de gekroonde Kanjertruck op de rem trapt om als vanouds een groot wijkfeest te vieren, blijft nog spannend tot 1 mei. Dan maakt de Postcode Loterij namelijk bekend welke buren er samen met de miljoenenprijs vandoor gaan en voor wie 1 mei misschien wel de mooiste dag van het jaar wordt. Het traditionele wijkfeest vindt vervolgens plaats op 7 mei. 

martijnquintyencarolinemetdechequevandekoningskanjer.jpg
Martijn, Quinty en Caroline met de cheque van de KoningsKanjer

 

Marie-Claire Lintz, hoofd Marketing Postcode Loterij: “Dit jaar versterkt de Postcode Loterij het oranjegevoel voor het eerst met de KoningsKanjer: de grootste prijs ooit van de Postcode Loterij in de maand april. Winnen doe je bij de Postcode Loterij samen. Daarom rijden wij na Koningsdag ergens in Nederland de gelukkige postcode binnen en  vieren we op 7 mei eindelijk weer een traditioneel wijkfeest. Samen met alle buren!”

Verdeling van de prijs 
Net als bij de jaarlijkse PostcodeKanjer in december, wordt ook het totaalbedrag van deze prijs verdeeld over deelnemers in de winnende wijk- en postcode. De helft van het bedrag gaat naar deelnemers die meespelen met de volledige winnende postcode (4 cijfers, 2 letters). De andere helft gaat naar deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode (de eerste vier cijfers van de winnende postcode). Hoeveel iedere winnende deelnemer wint, is afhankelijk van het aantal loten dat de winnaar heeft, het aantal verkochte loten in de wijk en het aantal Kanjerpunten.

Prijzenregen door het hele land
Naast de KoningsKanjer van 36,7 miljoen euro verdeelt de Postcode Loterij op 1 mei nog honderdduizenden andere prijzen door het hele land. De gelukkige deelnemers die in de prijzen vallen, worden hier automatisch van op de hoogte gesteld.   

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer