Amsterdam,
17
juli
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Zwolse Gina als Gaston door het leven

Het begon met een vacature: Postcode Loterij zoekt zomervervanger voor ambassadeur en prijzenuitreiker Gaston Starreveld. Gina Maria (47) uit Zwolle solliciteerde naar de functie en kwam, na een uitgebreide selectieprocedure, als winnaar uit de bus. Afgelopen week ging zij het land in en verraste zij winnaars uit Breda en Rotterdam met de PostcodeStraatprijs.

Uit alle inzendingen van sollicitatievideo’s werden vijf sollicitanten uitgekozen voor de selectiedag. Gaston, lid van het sollicitatiecomité: “We hebben Gina uiteindelijk gekozen vanwege haar open, vrolijke en enthousiaste uitstraling. Ze is heel begaan met mensen en kan hen goed op hun gemak stellen. Dat is precies wat je moet kunnen als je onverwacht bij mensen op de stoep staat met een grote gouden cheque van de Postcode Loterij!”

Gina, in het dagelijkse leven eigenaar van Nederlandse Jeugd Musical School in Zwolle, kon haar geluk niet op: “Toen ik hoorde dat ik Gaston mocht vervangen, sprong ik een gat in de lucht. Ik was altijd al nieuwsgierig naar hoe het zou voelen om mensen zo’n enorme prijs te brengen. En nu heb ik het meegemaakt. Echt te gek!”

Het land in
Deze week ging de Zwolse met de rode Postcode Loterij-wagen, bloemen, gouden cheques en een cameraploeg op pad. Ze verraste in de Bredase straat Bijvang (postcode 4817 DC) zeven winnaars met in totaal 150.000 euro. In Rotterdam mocht ze twee winnaars uit de straat Oost-Sidelinge (postcode 3043 JP) 12.500 euro en 50.000 euro overhandigen.

De uitreikingen door Gina zijn woensdag 19 en zondag 23 juli te zien op de Facebookpagina van de Postcode Loterij.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn