Amsterdam,
09
augustus
2019
|
15:00
Europe/Amsterdam

Zes geluksvogels uit Herkenbosch winnen samen 162.500 euro bij Postcode Loterij

De langgekoesterde droom van Hilda en Franz wordt eindelijk verwezenlijkt

Zes bewoners van de Europalaan-Oost in Herkenbosch zijn vandaag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 6075 EC is in de julitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (4 winnaars)
- 12.500 euro (1 winnaar)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een gloednieuwe auto verloot.

Hilda (58) en Franz winnen 25.000 euro en vertellen geroerd: “Al sinds wij elkaar kennen, willen we op reis naar Canada. Nu kunnen we die reis eindelijk maken!”

Ook Joey (27) wint 25.000 euro en reageert verrast: “De tuin moet verbouwd worden. Er moet een tuinhuis, een grasveld én een schutting komen. Daar moest ik nog veel voor sparen, maar dankzij deze prijs heb ik het bedrag bijna bij elkaar!”

Natascha (43) wint 50.000 euro én een nieuwe auto. Haar ouders Nel en Fik nemen haar prijs in ontvangst en reageren blij: “Wat geweldig! Onze dochter is nu op vakantie en als ze dit hoort, plakt ze er waarschijnlijk nóg een vakantie aan vast!”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op facebook
De uitzending van de uitreiking op de Europalaan-Oost in Herkenbosch is maandag 26 augustus te zien op onze Facebookpagina.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn