Amsterdam,
01
oktober
2017
|
23:13
Europe/Amsterdam

Winston Gerschtanowitz verrast Beverwijks stel zondagavond met ruim 1,1 miljoen euro

Sinds zeven jaar weer een miljoenenprijs bij Miljoenenjacht

Stel je voor: Winston Gerschtanowitz staat op zondagavond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor je deur. Zojuist overkwam het Jurgen (54) en Sylvia (50) uit de Laan van Broekpolder (postcode 1948 AR) in Beverwijk. Het Beverwijkse stel wint maar liefst 1.120.000 euro. Het verrassingsmoment was live op RTL 4 te zien tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’.

Een groot aantal buren stond buiten nieuwsgierig te kijken toen de Postcode Loterij-ambassadeur aanbelde bij Jurgen en Sylvia om hen te verrassen met het bedrag. Sylvia, gastouder van beroep, reageerde voorafgaand aan de overhandiging van de cheque: “We hebben zeker nog wensen! Een nieuwe vloer en een overkapping in de tuin. Een nieuwe badkamer zou ook wel mooi zijn.”

“Niet te filmen!”

In het bijzijn van hun twee dochters, namen Jurgen en Sylvia het enorme bedrag van 1.120.000 euro in hun woonkamer in ontvangst. Dat dit bedrag groter is dan al hun dromen bij elkaar, was voor het Beverwijkse stel maar moeilijk te geloven. Jurgen, werkzaam bij een verzekeringsmaatschappij: “Nee, dit meen je niet! Dit is niet te filmen man, dankjewel! Hier moeten we echt van bijkomen.”

Voor het eerst sinds zeven jaar

Jurgen en Sylvia ontvangen 1.120.000 euro omdat Krijn uit Almere dit bedrag op tv won in de finale van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Door koffers te openen, maakt de finalist in de Miljoenenjacht-studio kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro. Zeven jaar geleden werd er voor het laatst een bedrag boven de 1 miljoen euro bij elkaar gespeeld.

Ook buren uit Beverwijk winnen mee

Jurgen en Sylvia uit Beverwijk laten ook hun buren mee winnen. Iedereen die met postcode 1948 AR (Laan van Broekpolder) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt dit bedrag nog eens met elkaar. Naast Jurgen en Sylvia zijn dit twintig geluksvogels. Zij winnen bedragen variërend van 43.076 tot 86.153 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 8 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn