Amsterdam,
17
september
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Winston Gerschtanowitz op de stoep bij Anja (47) uit Lage Zwaluwe met 623.000 euro

Verrassing live op RTL 4 te zien tijdens Miljoenenjacht

Stel je voor: Winston Gerschtanowitz staat op zondagavond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor je deur. Zojuist overkwam het Anja (47) uit de Dokter Dooremansstraat in Lage Zwaluwe. Zij wint 623.000 euro en het verrassingsmoment was live op RTL 4 te zien tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’.

 

Anja opende verbaasd de deur: “Ik schrik me kapot. Ik had je niet verwacht. Natuurlijk mag je binnenkomen!” Eenmaal binnen verraste Winston haar in haar woonkamer met het geweldige gewonnen bedrag. Anja: “Ongelooflijk, wat geweldig. Ik kan het niet geloven dat dit echt is.” Lachend: “Morgen blijf ik thuis!”

Ook buren uit Lage Zwaluwe winnen meeAnja ontvangt dit geldbedrag omdat Arno uit Rotterdam zondagavond hetzelfde bedrag won in de finale van Postcode Loterij Miljoenenjacht op tv. Een Postcode Loterij-deelnemer wint thuis hetzelfde bedrag als de studiowinnaar. Anja uit Lage Zwaluwe was deze keer de gelukkige. En zij laat haar buren mee winnen. Iedereen die met postcode 4926 BE (Dokter Dooremansstraat) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt ook nog eens hetzelfde bedrag met elkaar. Naast Anja zijn dit acht buurtgenoten. Zij winnen ieder een bedrag van 77.875 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 8 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn