Amsterdam,
09
april
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Willem (58) uit Waalwijk wint 139.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Willem (58) uit Waalwijk is de gelukkige winnaar van 139.000 euro in de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Nadat Willem 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’.

Willem – ook nog eens jarig - is blij verrast: “Wauw! Mijn geluksgetal, koffer 24, heeft me weer geluk gebracht. De zenuwen vallen een beetje van me af nu. Een huisje aan zee voor mijn vrouw, die ziek is en het zwaar heeft, komt nu wel dichtbij. Een geweldig verjaardagscadeau is dit!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
Willem was vanavond samen met 49 wijkgenoten uit Waalwijk (postcodegebied 5142) te zien in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde Willem als finalist en mocht hij het bekende ‘Gouden Koffer Spel’ spelen. Door koffers te openen, maakte hij kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk werd dit een bedrag van 139.000 euro. Zijn buurtgenoten en alle andere deelnemers in de studio gingen met een Samsung Galaxy Tab naar huis. Wijkgenoot Emrah wist het finalespel ook te bereiken, maar viel als derde af. Hij wint 3.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 16 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn