Amsterdam,
30
augustus
2020
|
22:09
Europe/Amsterdam

Willem (53) uit Utrecht wint 239.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Samenvatting

Willem (53) uit Utrecht is de gelukkige winnaar van 239.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Nadat Willem 49 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Willem was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 3551 uitgenodigd in de studio.

Willem, vader van drie kinderen en pianist in de band New Cool Collective, is samen met zijn dochter Lotus naar de studio gekomen. “Bizar om in de finale te staan. Ik maak er al de hele dag grapjes over!”, vertelt hij met een grote glimlach. Hij kiest voor koffer 18, want: “Ik heb drie kinderen en de middelste is 18 jaar oud”.

Willem is meestal een veilige speler, hij is niet zo’n gokker, zo vertelt hij aan het begin van het spel. Toch speelt hij door en gaat hij uiteindelijk met 239.000 euro naar huis.

“Wauw, het is écht zo! Hier ben ik héél blij mee. Ik zou wel willen schreeuwen! Ik woon in een fijn huurhuis, maar een huis kopen zou natuurlijk fantastisch zijn”, aldus de gelukkige winnaar.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn