Amsterdam,
19
maart
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Willem (45) uit Sassenheim zondagavond thuis door Winston Gerschtanowitz verrast met 275.000 euro

Verrassing live op RTL 4 te zien tijdens Miljoenenjacht

Stel je voor: Winston Gerschtanowitz staat op zondagavond met een draaiende camera en een gouden koffertje van de Postcode Loterij voor je deur. Zojuist overkwam het Willem (45) uit de straat Friezenhorst in Sassenheim. Hij wint 275.000 euro en het verrassingsmoment was live op RTL 4 te zien tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’.

Nadat Winston meerdere keren aanbelde, ging het licht binnen aan en deed Willem open. “Ik lag al te slapen!”

In zijn eigen woonkamer verraste Winston Willem met het geweldige bedrag. Willem: “Poeh, je maakt een mens wel gelukkig zeg! Fantastisch. Dat maakt het leven een heel stuk makkelijker.”

Ook buren uit Sassenheim winnen mee
Willem ontvangt dit geldbedrag omdat Lex uit Amstelveen dit bedrag in de finale op tv won en een Postcode Loterij-deelnemer hetzelfde bedrag thuis wint. Willem uit Sassenheim was deze keer de gelukkige. En hij laat zijn buren mee winnen. Iedereen die met postcode 2171VH (straat Friezenhorst) meespeelt met de Postcode Loterij verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit zeven inwoners. Zij winnen allemaal een bedrag van 39.285 euro, omdat zij met één lot meespelen met de Postcode Loterij.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 16 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn