Amsterdam,
31
maart
2019
|
21:41
Europe/Amsterdam

Werner (51) uit Goirle wint 44.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Een enorme verrassing voor Werner (51) uit Goirle. Hij is de gelukkige winnaar van 44.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de aanwezigen op de tribune. Werner was de gelukkige.

Werner is blij verrast als blijkt dat hij met 44.000 euro naar huis gaat: “Deze had ik niet zien aankomen. Wat een geweldige verrassing. We hebben drie studerende kinderen en de studieschulden rijzen de pan uit. Dit bedrag komt daarom heel goed van pas!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Werner won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 5051 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een barbecue naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Deurningen
Een inwoner uit Deurningen speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 124.000 euro.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn