Amsterdam,
02
april
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Wanda (45) uit Zeist wint reis naar New York bij tv-show Miljoenenjacht

Wanda (45) uit Zeist is de winnaar van een 7-daagse reis naar New York voor twee personen, met 1.500 euro zakgeld, in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Presentatrice Linda de Mol maakte bekend dat Wanda deze prijs won nadat een andere kandidaat de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plaats in het finalespel.

Wanda: “Ik ga met mijn dochter, die naast mij zit. Super!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Wanda won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 3707 een studioplek in de tv-show. Wanda was niet de enige uit Zeist die in de prijzen viel. Haar wijkgenoot Anny won een gloednieuwe televisie en Marjolein schopte het tot het finalespel, waar ze als tweede afviel. Zij kreeg 2.000 euro. Iedereen ging met een Philips Izzy Multiroom speaker naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Breda
Een inwoner uit Breda speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 925.000 euro. Sinds 2010 is er niet zo’n hoog bedrag gewonnen in de studio van Miljoenenjacht.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 16 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn