Amsterdam,
01
januari
2018
|
11:14
Europe/Amsterdam

Wagenbergers slepen 50.000 euro in de wacht bij eindejaarsshow Miljoenenjacht

Een mooi begin van het nieuwe jaar voor de vijftig inwoners van Wagenberg die gisteravond bij RTL 4 te zien waren in de eindejaarsshow van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Iedereen uit het vak ‘Wagenberg’ won 1.000 euro. Ook namen de Wagenbergers het studiocadeau, een Samsung tablet, mee naar huis.

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. De vijftig inwoners uit Wagenberg uit postcodegebied 4845 wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplek in het tv-programma.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Krimpen aan den IJssel
Een inwoner uit Krimpen aan den IJssel speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk naast presentatrice Linda de Mol en won 363.000 euro.

PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro valt vandaag
De eindejaarsaflevering van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ leidde de Kanjerdag van de Postcode Loterij in. Op nieuwjaarsdag verdeelt de Loterij haar hoogste prijs ooit: de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro. In de uitzending van RTL Boulevard (18:30 uur) maakt de Postcode Loterij bekend waar deze hoofdprijs is gevallen. Ook winnen vandaag drie postcodes de SuperPostcodeprijs van ieder 1 miljoen euro en 25 postcodes een Buurt-Ton.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn