Amsterdam,
15
april
2018
|
21:36
Europe/Amsterdam

Vrachtwagenchauffeur Paul (40) uit Venlo wint 253.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Vrachtwagenchauffeur Paul (40) uit Venlo is de gelukkige winnaar van 253.000 euro in de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Nadat Paul 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Paul maakte met zijn gewonnen bedrag een goede deal, want in zijn eigen koffer zat maar 1 euro. 

Paul begon goed aan het spel en speelde direct een aantal lage bedragen weg. Pas nadat er enkele hoge bedragen uitgingen en de bank het bod had verlaagd, sloeg de twijfel bij Paul en zijn vrouw Bianca toe. Na lang twijfelen koos Paul er toch voor om nog een koffer open te maken. Dit bleek een goede zet, want hiermee verdubbelde hij het bod van de bank.

Vrachtwagenchauffeur Paul: “Wat een geweldig bedrag! Ik vond het super spannend, maar ben blij dat ik toch nog een ronde extra heb doorgespeeld. 253.000 euro is heel veel geld waar ik lang voor moet werken.”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
Na een spannende strijd, eindigde Paul als finalist en mocht hij het bekende ‘Gouden Koffer Spel’ spelen. Door koffers te openen, maakte hij kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk werd dit een bedrag van 253.000 euro. Zijn vakgenoten en alle andere deelnemers in de studio gingen met een Postcode Loterij fiets naar huis.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn