Amsterdam,
17
maart
2019
|
21:52
Europe/Amsterdam

Twee winnaars uit Raamsdonksveer in tv-show Miljoenenjacht

Niet één, maar twee winnaars in het vak van Raamsdonksveer in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Marjolene uit Raamsdonksveer is de gelukkige winnaar van een 7-daagse reis naar New York voor twee personen met 1.000 euro zakgeld. Ook Ine uit Raamsdonksveer ging er met een prijs vandoor. Zij won een Samsung televisie en een home cinema set. Minder geluk voor Jeffrey uit Raamsdonksveer. Hij schopte het tot de halve finale, maar ging uiteindelijk zonder grote prijs naar huis.

Marjolene reageert enthousiast: “New York staat nog op mijn bucketlist. Nu kan ik er eindelijk met mijn partner heen! Hartstikke bedankt.” Ook Ine was blij met haar prijs: “Nou, dankjewel! Ik heb genoeg ruimte voor een home cinema set in mijn huiskamer en ga er zeker van genieten.”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Marjolene, Ine en Jeffrey wonnen samen met 47 wijkgenoten uit postcodegebied 4941 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een iRobot stofzuiger naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Enschede
Een inwoner uit Enschede speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 214.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 31 maart wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn