Amsterdam,
31
juli
2018
|
16:44
Europe/Amsterdam

Twee keer raak in één maand: inwoners Almelo opnieuw in de prijzen bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor twee bewoners van de Aadijk (postcode 7608 PA) in Almelo. Op hun postcode is in de trekking van de Postcode Loterij de PostcodeStraatprijs gevallen. Eerder deze maand werden al zes bewoners van de Deldensestraat (postcode 7601 RP) in Almelo verrast met de komst van de Postcode Loterij. Toen werden er zes cheques van 25.000 euro én een BMW uitgereikt in de winnende straat. 

Een deelnemer wint 50.000 euro. De andere deelnemer wint 12.500 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. Deze is naar de winnaar van 50.000 euro gegaan.

Johan (70) is de gelukkige winnaar van de 50.000 euro en de BMW. Hij is blij verrast: “Wat is dit wonderbaarlijk mooi! Hier zijn we hartstikke blij mee. Ik speel al zo lang mee, maar nog niet eerder won ik zo’n groot bedrag. Geweldig! Ik ben gepensioneerd, dus het geld komt heel goed van pas. Ook heb ik twee dochters. Ik ben blij dat ik hen nu ook wat kan ondersteunen.”

Iedere werkdag een Straatprijs
In de maand juli maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in juli uitreikt, worden deze maand nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn