Amsterdam,
14
maart
2019
|
16:47
Europe/Amsterdam

Twee gelukkige deelnemers uit Nagele winnen samen 50.000 euro bij Postcode Loterij

Twee bewoners van de Noorderlaan in Nagele zijn woensdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 8308 BR is in de februaritrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. De twee winnaars gaan er ieder met een bedrag van 25.000 euro vandoor. Onder de twee winnaars is ook een gloednieuwe BMW verloot. 

Inge (29) wordt te midden van haar vriendinnen verrast door Gaston Starreveld. Ze neemt een cheque van 25.000 euro én een gloednieuwe BMW in ontvangst. Ze reageert enthousiast: “Ik wil al heel lang een nieuwe keuken en die gaat er nu komen!”

Kersverse moeder Fenny (30) wint 25.000 euro en vertelt: “Vroeger maakte ik veel mooie reizen en ik zou binnenkort ook graag met mijn hele gezin op vakantie willen gaan.”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking op de Noorderlaan in Nagele is op vrijdag 29 maart 2019 te zien in ‘Koffietijd’ bij RTL 4. Het programma start om 10.00 uur.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn