Amsterdam,
03
maart
2019
|
21:44
Europe/Amsterdam

Truus uit Wilhelminadorp wint 10.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Wijkgenoot Marco ook in de prijzen

Truus uit Wilhelminadorp is de winnaar van 10.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Presentatrice Linda de Mol maakte bekend dat Truus met de prijs naar huis ging nadat Marco - ook uit het vak Wilhelminadorp - de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Marco ging naar huis met een bedrag van 2.000 euro.

Truus schrikt even als blijkt dat zij degene is die met 10.000 euro naar huis gaat: “Ik ben sprakeloos! Ik moet nog nadenken over de bestemming, maar misschien komt er wel een aangepaste auto. Geweldig als ik weer kan autorijden!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Truus won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 4475 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Samsung Galaxy Tablet naar huis.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 31 maart wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn