Amsterdam,
10
september
2017
|
22:51
Europe/Amsterdam

Tropische vakantiebestemming en geldprijzen voor drie Tholenaren bij tv-show Miljoenenjacht

Het lot was het Zeeuwse Tholen vanavond goed gezind! Maar liefst drie Tholenaren vielen in de prijzen bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht’ die vanavond te zien was bij RTL 4. Lenie (52) won een reischeque naar Bonaire + 1.000 euro zakgeld, buurtgenoot Tini (61) nam 10.000 euro mee naar huis en de 51-jarige Paul won 2.000 euro.

Lenie is blij verrast wanneer zij de reischeque in ontvangst neemt: “Dit voelt te gek! Wie ik mee neem naar Bonaire? Daar moet ik nog even over nadenken. Maar één ding staat vast: we gaan er ontzettend van genieten!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Lenie, Tini en Paul wonnen samen met 47 wijkgenoten uit postcodegebied 4691 een studioplek in de tv-show. Alle 500 deelnemers gingen met een Nespresso koffiezetapparaat naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Vijfhuizen
Een inwoner uit Vijfhuizen speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 159.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 8 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn