Amsterdam,
30
januari
2018
|
15:14
Europe/Amsterdam

Ton verdeeld onder Postcode Loterij-winnaars in Zierikzee

Voor vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 4301 CD (de straat Havenpark) begon het nieuwe jaar goed. Op nieuwjaarsdag werd bekend dat op deze postcode een Buurt-Ton van 100.000 euro is gevallen. Inmiddels hebben de winnaars gehoord hoe deze prijs is verdeeld en welk bedrag zij exact hebben gewonnen. 

Op 1 januari zijn de volgende bedragen gewonnen:
- 38.461 euro (1 winnaar)
- 30.769 euro (1 winnaar)
- 15.384 euro (1 winnaar)
-   7.692 euro (2 winnaars)

De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

Maartje (68) wint 38.461 euro en is blij verrast: “We hadden nooit gedacht dat we in de prijzen zouden vallen. We hebben net een flinke verbouwing achter de rug. Het enige wat nog ontbreekt is een lift. We wonen op een bovenwoning en helaas heb ik een lift voor mijn mobiliteit nodig. Door deze prijs kan de lift er nu komen. Dit is werkelijk geweldig nieuws en een goed vooruitzicht.”

Buurt-Ton
De Buurt-Ton is naast de PostcodeStraatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn