Amsterdam,
31
januari
2018
|
12:32
Europe/Amsterdam

Ton verdeeld onder Postcode Loterij-winnaars in Oldenzaal

Voor acht deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 7574 TA (Kwartelstraat en de straat Stakenbeek) begon het nieuwe jaar goed. Op nieuwjaarsdag werd bekend dat op deze postcode een Buurt-Ton van 100.000 euro is gevallen. Inmiddels hebben de winnaars gehoord hoe deze prijs is verdeeld en welk bedrag zij exact hebben gewonnen. 

Op 1 januari zijn de volgende bedragen gewonnen:
- 20.000 euro (2 winnaars)
- 10.000 euro (6 winnaars)

De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

Monique (50) wint 20.000 euro en is blij verrast: “Het is onwerkelijk om zo’n mooie prijs te winnen, maar het begint nu langzaam in te dalen. Het fijne is dat er nu wensen vervuld kunnen worden, die anders nog even hadden moeten wachten. Zo gaan we aankomend weekend een nieuwe keuken uitzoeken en laten we een nieuwe vloer leggen. Ook hebben we met andere winnaars uit de buurt besloten om een feest te geven met een hapje en drankje. Zo kan de hele buurt toch een beetje meegenieten!”

Buurt-Ton
De Buurt-Ton is naast de PostcodeStraatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn